fbpx

Tagged: крвна слика

lek za krvna slika 0

Природен лек за зголемување на хемоглобинот и подобрување на крвната слика

Со анализа на крвта во лабораторија можете да утврдите дали нивото на хемоглобинот во крвта ви е нормално или ниско. Доколку се воспостави дека е ниско, тоа значи дека вашата крв има помал капацитет...