fbpx

Tagged: куќа

tatko i dete 0

Мене мажот не ми помага околу децата, а вам? Неверојатен текст на една мајка!

Не, ова не е уште едно критикување на мажите дека ништо не работат дома и дека жените се пресреќни кога мажите ќе се согласат да го причуваат детето барем на еден час. Ова е...

topol dom 0

Спречете го студот во домовите: Ефтин трик кој ја задржува топлината, штеди струја и пари!

Вашиот дом ќе биде значајно потопол со помалку труд и потрошувачка… Ладните денови пристигнаа и веќе мораме да го догреваме тоалетот, спалната, детските соби, односно целата куќа. Сигурно ќе се согласите дека сите го...