fbpx

Tagged: лице

lice vo ogledalo 0

Научниците тврдат дека пронашле лек за акни!

Новите истражувања спроведени на Универзитетот во Калифорнија покажале дека на акните може да им се стави крај. Со експериментите спроведени на лабораториски глувци се утврдило дека со помош на специфични антитела можно е да...