fbpx

Tagged: луѓе

0

Како да се справите со нарцис?

Доколку имате некој нарцис во вашиот живот знаете дека тие се многу тешки за справување. Тие се насочени само кон себе и се егоистични. За нив светот постои и се врти само околу нив....

0

8 работи кои паметните луѓе никогаш не ги кажуваат

Емоционално интелигентните луѓе знаат дека одредени фрази имаат посебна моќ – тие прават да изгледате лошо дури и кога зборовите се вистинити. Постојат работи кои едноставно никогаш не сакате да ги кажете на работа....