fbpx

Tagged: мажи

zena i maz 0

Какви мажи бараат жените во Македонија?

Тој е згоден, образован и економски добро ситуиран… Ваков “модел” за идеален маж имат многу девојки, но не е така лесно да се пронајде соодветниот “материјал”. Во судир со реалноста се гасат многу соништа...

0

Како се менува животот на мажите откако ќе се оженат?

Секој маж порано или подоцна се откажува од ергенскиот живот и во тој момент започнува неговата “авантура’’. Факт е дека и на мажите не им е лесно и им се случуваат коренити промени во...