fbpx

Tagged: маж

zamislena zhena 0

Неодамна ме зафати синдромот тетка: Потполно ми го уништи животот!

За синдромот “тетка” нема да прочитате во ниедно медицинско списание, иако во животот тој претставува потполно реална појава: состојба на безволност, жалење, замор, безживотен поглед, асексуалност и отстуство на желба за мечтаење. За жал,...

zena cita kniga 0

Поучна приказна: Драга, што правеше ти денес?!

Еден ден, мажот дошол дома од работа и ги пронашол своите три деца надвор во дворот, сѐ уште во пиџами, целите валкани, а празните кутии од храна и амбалажи од чоколади расфрлани насекаде. Вратата...

0

Совршен маж постои! – Ако вашиот маж ги поседува овие особини вие сте најсреќните жени!

Совршениот маж не само што е ваша најголема поддршка и знае да ве утеши со убави зборови, туку и ги превзема работите во свои раце кога тоа е потребно! Секоја жена бара различни квалитети...

zena i maz 0

Не ве привлекуваат згодни фраери? Можеби сте сапиосексуалка…

Висок, црн и згоден се често зборови со кои жените го опишуваат својот маж од соништата, но за некои жени тоа не значи апсолутно ништо. Нив ги привлекува нешто друго, што е поважно подоцна...

tatko i dete 0

Мене мажот не ми помага околу децата, а вам? Неверојатен текст на една мајка!

Не, ова не е уште едно критикување на мажите дека ништо не работат дома и дека жените се пресреќни кога мажите ќе се согласат да го причуваат детето барем на еден час. Ова е...

partneri 0

Пет основни типови на неверство

Експертите за врски се веќе чекор понапред во анализата на “видот” и нивото на неверството, наведувајќи дека постојат пет основни типови на  неверство помеѓу партнерите. Лесно “скитање” Ова неверство не е физичко, па и...

couple 0

Машките и женските мозоци се различни!?

Точно е дека машките и женските мозоци се различни. Понекогаш дури и премногу! Разликата доаѓа уште од самиот почеток, односно од она што се случува во матката. Мозокот почнува да се развива уште пред...