fbpx

Tagged: маникир

0

Жените се луди по новиот тренд: слика од ултразвук на нокти

За родителите кои очекуваат дете, прегледите со ултразвук не се важни само за да знаат дали бебето е здраво, туку и за да им покажат на останатите дека очекуваат бебе. И кој е подобар...