fbpx

Tagged: мачка

0

Дали мачките се попаметни од кучињата? – Научниците конечно го имаат одговорот!

Вашето сакано кученце можеби знае да игра со топче и постојано да ви го враќа или да седне кога вие ќе му кажете, но исто така ги гризе и чевлите и често сака да...