fbpx

Tagged: машина за алишта

mashina za alishta 0

Сигурно не сте знаеле дека облеката треба да се пере со: ЦРН БИБЕР

Црн бибер во машината за перење алишта ви звучи како луда идеја? Ви откриваме дека всушност се работи за супер трик. Мораме да признаеме дека на прв поглед вистина звучи малку чудно – црн...

mashina za alista 0

Зошто облеката избледува и се кине при перење во машина

Веројатно не сте ни први ни последни од оние на кои црвените чорапи им се подметнале во белата облека, поради што вашиот драг партнер со месеци носел розови кошули на работа. Исто така, не...