fbpx

Tagged: мајчинство

0

Јас сум мајка на едно дете! – Престанете да ми ги кажувате овие работи

Растејќи, кога некој ќе ме прашаше колку деца сакам да имам еден ден, јас секогаш кажував: “Некаде меѓу четири и шест”. Возрасните ги креваа веѓите на тој број, бидејќи која тинејџерката вели дека сака...

0

Хаосот и убавината на мајчинството низ искрени фотографии

Мајчинство е кога со вашата блуза го бришете растеченото носе или извалканото лице од вашето дете. Секој ќе се согласи дека растењето деца не е воопшто лесна работа. Овие често нераскажани приказни им помагаат...

мајчинство 0

Мајчинството може да ве остари за 11 години!

Мајчинството може да биде ментално, физичко и емоционално оданочување, но една нова студија од Универзитетот Џорџ Мејсон откри и дека тоа може да ве остари на биолошко ниво. Според студијата жените кои родиле покажале...