fbpx

Tagged: медиуми

0

Дури 90% од децата во предучилишна возраст користат медиуми без надзор од родителите

Може да се каже дека денес децата ги одгледуваат медиумите и екраните, а не самите родители. Сето ова може да стане сериозен проблем ако децата гледаат без надзор и со родителите не разговараат за...