fbpx

Tagged: млечни заби

mienje na mlecni zabi 0

Кога да се започне со миење на забите кај децата?

Поминуваат месеци како го гледате вашето дете кое се лигави, за конечно еден ден да го забележите првото мало запче кое се обидува да избие од непцето. Во текот на наредната година, бебешката насмевка...