fbpx

Tagged: мува

muva na hrana 0

Дознајте зошто не би смееле да ја јадете храната на која слетала мува

Во новото истражување кое го спровеле научниците од САД, било откриено дека инсектите пренесуваат многу повеќе бактерии отколку што се сметало порано. Значи, не е доволно само да ја избркате мувата со раката ако...