fbpx

Tagged: навики

vino 0

Виното може да биде храна, лек или отров – тоа зависи од вас!

Познато е дека виното, особено црвеното е добро за здравјето. Умерената консумација на вино превенира кардиоваскуларни заболувања, го намалува нивото на вкупен холестерол, ги подобрува когнитивните способности и ги зголемува имунитетот и отпорноста на...