fbpx

Tagged: надеж

vera nadez ljubov 0

Денес се слави православниот “Валентајн”: Вера, Надеж, Љубов

Денес е Празник – Празник на Верата, Надежта и Љубовта. На овој ден се празнува споменот на познатата Римјанка Софија која своите три ќерки ги воспитала  да имаат вера во себеси и во Бога,...