fbpx

Tagged: накит

прстен 0

5 места на кои не треба да го носите вереничкиот прстен

Без разлика дали сакате да го задржите во добра состојба или да го избегнете ризикот од губење, постојат места кога тој скапоцен прстен треба да го извадите од прстот. Па, во прилог прочитајте на...