fbpx

Tagged: неверство

partneri 0

Пет основни типови на неверство

Експертите за врски се веќе чекор понапред во анализата на “видот” и нивото на неверството, наведувајќи дека постојат пет основни типови на  неверство помеѓу партнерите. Лесно “скитање” Ова неверство не е физичко, па и...