fbpx

Tagged: нокти

нокти 0

Исушете го лакот за нокти за миг!

Секоја девојка и жена го доживеала ова сценарио: нанесувате лак за нокти, дувате, чекате да се исуши, го земате телефонот и ах го направивте тоа прерано – сега треба повторно од почеток! И додека...

0

Дали ви се допаѓаат новите нокти-заби?

Ако мислевте дека сте виделе сѐ, повторно ќе бидете изненадени. Ви ги претставуваме забите-нокти. Или поконкретно, катници или молари. Nail Sunny, ланец на салони за нокти од Русија го осмисли овој дизајн и дури ниту...