fbpx

Tagged: обврски

време 0

Дали ви недостига време? – Има начин да го промените ова

Дали постојано чувствувате дека 24 часа не ви се доволни?  Дали се чувствувате како сѐ да правите во брзање? Дали имате чувство дека обврските постојано само се зголемуваат, а времето се намалува? Ако одговорот...

peglanje alishta 0

Никогаш повеќе нема да пеглате облека: Домаќинките од Азија ви откриваат неверојатен трик!

Жените од нашите простори, но и ширум светот, поголемиот дел од домашните работи ги извршуваат онака како што тоа го правеле нивните мајки. Тоа е и логично – со оглед на фактот дека пораснале...