fbpx

Tagged: онлајн

0

Неверојатно смешни предмети кои можете да ги купите онлај

Денес можете да најдете речиси сè на интернет, да нарачате и да ви биде доставено до вашиот дом. Но, постојат и такви предмети кои се толку смешни што е тешко да се замисли кој...

onlajn shoping 0

Како да ги заштитите вашите податоци кога купувате од интернет продавници?

Купувањето од интернет продавници значително го промени начинот на кој набавуваме сѐ – од храна и книги до сијалици и душеци за кревети. Но, за да уживаме во погодностите и разновидноста на онлајн шопингот...