fbpx

Tagged: охрид

moneymax kredit za odmor 0

Супер брз кредит за супер одмор

Ве притискаат ли некогаш финансиските грижи толку многу, што посакувате едноставно да ви паднат пари од небо? Можеби е момент сериозно да размислите за тоа, не затоа што ќе ве посети златната рипка, туку...

0

Ново во Охрид: Се отвора “The Vault” – кафе бар по светски стандарди

Ако Охрид ви е омилена дестинација за викенд и за одмор, сега ќе имате причина повеќе да го посетувате почесто! Во Понеделник, 30-ти април Охрид ќе биде побогат со уште еден современ кафе бар....