fbpx

Tagged: очи

0

Дали моето 2-годишно дете е далтонист?

Дали моето дете ги препознава боите? – Уште едно во низата прашања кое мачи многу родители. Можеби вашето дете на 2-годишна возраст ја знае азбуката, има одлична меморија, препознава голем број на предмети и...

0

Ослободете се од темните кругови под очите на природен начин

Темните кругови под очите нормално се вознемирувачки, особено за девојките и жените кои на секој начин се трудат да ја истакнат својата убавина. Тие ја намалуваат свежината на лицето, оставајќи го лицето да изгледа...