fbpx

Tagged: партнерка

0

Ова е клучната година кога паровите се најсреќни во бракот!

Сигурно сте прочитале многу пати за тоа колку е сѐ совршено во првата година од бракот или за 7-мата критична година во бракот и врските. Но, дали знаете во која година од бракот паровите...

0

Паровите во долга врска се најсреќни кога партнерот ја поседува оваa особина

Квалитетот да се биде самосвесен несомнено има свои предности во комуникацијата и односите со другите луѓе. Оваа особина ве држи во согласност со општествените норми, ви овозможува да бидете сигурни дека оние околу вас...

брак 0

Разводите се чести бидејќи се стапува во брак од погрешни причини

Еден од факторите кои придонесуваат стапката на развод да биде толку висока е фактот што луѓето одлучуваат да стапат во брак поради погрешни причини. Секој од нас сака да ја пронајде посебната личност со...

futrola za mobilen 0

Оваа футрола за мобилен со веренички прстен е одлична алатка за да го снимите запросувањето

Оваа футрола за мобилен телефон е совршена за мажите кои сакаат да ја запросат својата партнерка и тоа да го споделат на Инстаграм. Рокшок го крие вашиот веренички прстен и во исто време го...