fbpx

Tagged: партнер

zhena so pari 0

Драга, колку пари имаш?

Живееме во време кога сѐ се сервира на послужавник – од тоа каде сме биле на одмор, до тоа што сме вечерале. Но една работа сѐ уште ја криеме, “како змијата што ги крие...

ljuboven broj 0

Нумерологија: Со вашиот љубовен број пронајдете ја вашата сродна душа

Дали сте создадени еден за друг? Каква ќе биде вашата врска? За да добиете одговор на овие прашања искористете го знаењето на нумерологијата. Пресметајте го вашиот љубовен број За да можете да го пресметате...

0

Ова е клучната година кога паровите се најсреќни во бракот!

Сигурно сте прочитале многу пати за тоа колку е сѐ совршено во првата година од бракот или за 7-мата критична година во бракот и врските. Но, дали знаете во која година од бракот паровите...

0

Ако не можете да го направите ова пред партнерот, тогаш тој не е вистинскиот!

За една врска да се развие, неопходно е двајцата партнери да научат како да се чувствуваат удобно во врската – и тоа вклучува правење и изговарање на многу навидум непријатни и засрамувачки работи. Откако...

0

Жените доживуваат поголем стрес од сопругот отколку од децата

Нема сомнение дека радостите на мајчинството се неспоредливи. Но, одгледувањето и растењето на детето не поминува без стрес – од вродените грижи кои родителите ги доживуваат до финансиски и емоционален стрес. Но, едно истражување...

0

Паровите во долга врска се најсреќни кога партнерот ја поседува оваa особина

Квалитетот да се биде самосвесен несомнено има свои предности во комуникацијата и односите со другите луѓе. Оваа особина ве држи во согласност со општествените норми, ви овозможува да бидете сигурни дека оние околу вас...

0

Не е лесно да се напушти насилен партнер и да се излезе од таква врска

Кога размислувате за луѓе кои остануваат во физички или психички насилна врска, вашата реакција е: Зошто едноставно не заминат? Но, вистината е дека е многу полесно да се каже отколку да се направи. Исто...