fbpx

Tagged: пиперки

пиперки 0

Која е разликата помеѓу зелените, црвените и жолтите пиперки?

Незаменлив дел од салатите и еден од неколкуте зеленчуци кои се вкусни да се јадат сурови – пиперките се главен дел од секоја кујна во домот. Но, дали некогаш сте се запрашале зошто ги...