fbpx

Tagged: пица

пица 0

Првиот музеј посветен на пицата се отвора оваа есен

Љубителите на пицата ќе бидат пресреќни: оваа есен во Њујорк се отвора првиот музеј посветен на пицата. Музејот на пицата го носи Nameless Network, истата компанија која ни донесе Музеј на сладолед. Според компанијата, тоа...

пица 0

Пицата ја зголемува продуктивноста

Ако ви требаше уште една причина за да јадете пица… Според една студија објавена во книгата на психологот Дан Арили, ветувајќи пица како награда за добро сработена работа може да ја зголеми продуктивноста на...