fbpx

Tagged: портрети

0

Како всушност изгледаат ”совршените” фотографии од Instagram

Сите ние сме гледале безброј совршени фотографии на Instagram: кинематографски портрети на бремени жени во маѓепсани шуми, среќни двојки кои летаат на плажа и девојки како модели во напуштени згради. Но дали некогаш сте...