fbpx

Tagged: потење

0

Кажете му збогум на потењето: Ткаенина која се прилагодува на телесната температура

Ткаенината е изработена од мешавина на две влакна кои се синтетички и заедно дејствуваат со цел да се овозможи ослободување или задржување на топлината, во зависност од тоа дали ви е жешко или ладно...

дезодоранс 0

Дали се потите и покрај употребата на дезодоранс? Еве ја причината за тоа!

Сите ние сме пробале голем број на дезодоранси додека не го пронајдовме оној кој најмногу ни одговара. И истиот тој дезодоранс го употребуваме со години. Секое утро пред да излеземе од дома нанесуваме иста...