fbpx

Tagged: појадок

кајгана 0

Рецепти за кајгана со тајна состојка на која не сте се сетиле

Јајцата подготвени на ваков начин или ги сакате или не ги сакате, се зависи од начинот на подготовка. Ако не го знаете најдобриот начин да ги измешате јајцата, ризикувате да послужите чинија со сува,...

0

Подгответе омлет како од ресторан

Се прашувате како да направите совршен омлет? Има повеќе од еден начин за правење омлети. Многу различни состојки може да се користат за надополнување на вкусот, а можностите се бесконечни. Можете да искористите една...

pojadok 0

Прескокнувањето на појадокот може да биде штетно за вашето срце

Постојат премногу докази со кои се тврди дека појадокот е навистина најважниот оброк во денот. Консумирањето храна во првите часови од утрото може да го регулира нивото на гликоза, да ја подобри менталната активност...