fbpx

Tagged: приватност

0

Не објавувајте фотографии од моите деца на социјалните мрежи!

Што да направите доколку вашите пријатели и семејството не ја почитуваат вашата желба за приватност? Се враќате дома од роденден со вашето дете, погледнувате во телефонот и гледате супер слатки фотографии од вас насекаде...