fbpx

Tagged: природа

0

Децата растат нездраво со однапред испланирани дневни програми

Децата имаат огромна корист од времето поминато надвор во природа: подобри училишни резултати, подобри социјални вештини, помалку депресија и хиперактивност и подобрен сон. Но, современите родители често се соочуваат со предизвици кога станува збор...

lek za krvna slika 0

Природен лек за зголемување на хемоглобинот и подобрување на крвната слика

Со анализа на крвта во лабораторија можете да утврдите дали нивото на хемоглобинот во крвта ви е нормално или ниско. Доколку се воспостави дека е ниско, тоа значи дека вашата крв има помал капацитет...