fbpx

Tagged: пријатели

0

Ослободете се од отровот на токсичните пријатели!

Еве една статистика која можеби ќе ве изненади: Само на половина од вашите пријатели им се допаѓате и со задоволство сакаат да поминуваат време со вас. Се разбира, сите пријателства не бараат подеднакво ниво...

0

Науката го има одговорот: Колку време е потребно познаникот да стане пријател?

Дали некогаш сте сретнале некој за кој чувствувавте дека може да биде ваш пријател? Па, науката го има одговорот колку време е потребно таа личност да стане ваш најдобар пријател. Како и сите добри...

пријатели 0

Дали знаете колкав е лимитот на добри пријатели што можете да ги имате одеднаш?

Тука важи правилото: Помалку е повеќе! Пријатели – луѓе кои ве сакаат и кои ги сакате. Но, дали има лимит за тоа колку пријатели одеднаш можете да имате? Според психолозите, одговорот е да. Една...

0

“Отровни” луѓе кои не ви се потребни во вашиот живот

Живееме во свет кадешто има многу луѓе со различни ставови, погледи и размислувања. Дел од нив се наши пријатели, луѓе кои ни мислат добро, роднини и членови на најтесното семејство, а дел од нив...