fbpx

Tagged: прстен

бурми 0

Зошто бурмите се носат токму на домалиот прст?

Само неколку моменти во животот се толку поврзани со традицијата како што се свадбите: од самата венчавка до прославата, од изборот на фустан до носењето на бурмата на соодветниот прст. Иако многу од вас...

прстен 0

5 места на кои не треба да го носите вереничкиот прстен

Без разлика дали сакате да го задржите во добра состојба или да го избегнете ризикот од губење, постојат места кога тој скапоцен прстен треба да го извадите од прстот. Па, во прилог прочитајте на...