fbpx

Tagged: пустина

пустина 0

Неверојатни работи кои можат да се најдат низ пустините во светот

Кога се зборува за пустина, се мисли на нечистотија, песок, суша и веројатно животни што можат да нè убијат. Можеме дури и да прифатиме дека има некои навистина чудни растенија во пустините, но овие...