fbpx

Tagged: пушење

pushach 0

Пушачи, задолжително прочитајте: Еве што ќе се случи по 20 минути откако ќе ја згаснете цигарата!

За оние на кои откажувањето од цигарите им изгледа како невозможна мисија, нека овој текст им биде “ветар в грб” сепак да превземат нешто за своето здравје. Пушачите се свесни колку е тешко да...

0

Дали е безбедно да се пуши за време на бременоста?

Изгледа дека е прилично очекувано дека пушењето за време на бременоста е опасност која треба да се избегне по секоја цена. Оваа идеја е пробудена во нас уште кога сме биле деца и тешко...

covek koj pushi 0

И страствените пушачи можат да ги обноват белите дробови

Постои начин како и страствените пушачи можат да ги обноват белите дробови…Исхрана богата со домати и овошје носи низа здравствени придобивки, од намалување на ризикот за рак на кожата до зајакнување на имунолошкиот систем....