fbpx

Tagged: развод

брак 0

Разводите се чести бидејќи се стапува во брак од погрешни причини

Еден од факторите кои придонесуваат стапката на развод да биде толку висока е фактот што луѓето одлучуваат да стапат во брак поради погрешни причини. Секој од нас сака да ја пронајде посебната личност со...