fbpx

Tagged: расположение

плачење 0

Зошто плачењето е добро за нас?

Сите ние понекогаш плачеме. Но, дали тоа е навистина толку лошо? Има многу студии за придобивките од плачењето, а краткиот одговор е дека тоа е добра работа…со неколку ограничувања. Плачењето го активира телото на...