fbpx

Tagged: свекрва

zena tazna 0

За мир во куќата, заборавила што е мир во душата. Бидејки така треба…

Кога се омажила за Милан, Лидија ја добила грижата за цело домаќинство. Свекрва ѝ се направила болна и легнала три недели во постела, за да види како младата снаа ќе се снајде. Лидија не...

0

Што кога свекрвата го наметнува својот авторитет над вашиот?

Не е невообичаено мајките (па дури и татковците!) да се мешаат во начинот на живот на помладите постојано делејќи им совети како треба да постапуваат и да се однесуваат. Ова станува уште поголем проблем...

свекрва 0

Исповед на една свекрва: сакам снаата да ги знае и да ги запомни овие работи!

Јас не сум совршена, па ајде двете да претпоставиме дека другата го прави најдоброто што може! Приказната снаа-свекрва има две страни: и додека снаите се жалат за тоа колку свекрвата е присутна во нивниот...