fbpx

Tagged: сладолед

сладолед 0

Сладоледот може да ви помогне да забремените!

Да, добро прочитавте! И тука не зборуваме за оние со помалку калории и за замрзнатите јогурти. Една или две порции на полномасно млеко или полномасни млечни производи дневно (како што е сладоледот) заштитуваат од...