fbpx

Tagged: смартфон

telefon v race 0

Што да направите ако вашиот телефон често се прегрева?

Немојте да го користите мобилниот телефон премногу често или да го ставите во работен режим додека сте во авион До прегревање може да дојде и поради предолго играње игри или разговарање, а ни високите...

телефон 0

Шокантна причина зошто не треба да го полните телефонот преку ноќ

Голем број од нас, повеќето ноќи последното нешто што го прават пред спиење, е вклучување на телефонот на полнач. Ако и вие сте дел од оваа група, тогаш треба да знаете дека батеријата на...

telefon vo racete 0

Епидемија која несвесно ви го уништува бракот

Сигурно ви е познат моментот кога се обидувате да разговарате со вашиот партнер, а тој упорно ве игнорира бидејќи зјапа во својот телефон следејќи ги новостите и известувањата на социјалните мрежи или веб порталите....

TrackR 0

Мини уред кој ви овозможува да го лоцирате автомобилот со помош на вашиот смратфон

Дали некогаш сте го загубиле вашето возило? Се случува. Или едноставно не се сеќавате каде сте го паркирале, или некој ви го украл. Се враќате по возилото онаму каде што сте го оставиле, и...