fbpx

Tagged: смрт

zena gleda vo zajdisonce 0

Човек се сака додека е жив, а не кога ќе умре: Вистина која треба да ја запомнете!

Човекот се сака додека е жив, не кога ќе умре. Затоа сега размислете убаво за кавгата која имате намера да ја започнете со некоја личност која погрешно ве погледнала, која рекла нешто непримерно, или...