fbpx

Tagged: сол

сол 0

Покрај за готвење, солта можете да ја употребите и за овие неверојатни работи

Солта му дава одличен вкус на јадењето, но тоа не е единственото за што е добра. Солта може да помогне за побрзо заздравување на шиени рани Можете да се капете во солена вода или...

сол 0

Морската сол всушност не доаѓа од морето?!

Иако не постојат вистински докази дека крупната морска сол која што можеме да ја најдеме низ маркетите е подобра за нас отколку обичната сол, љубителите на солта велат дека вкусот е подобар бидејќи таа...