fbpx

Tagged: сопруг

zamislena zhena 0

Неодамна ме зафати синдромот тетка: Потполно ми го уништи животот!

За синдромот “тетка” нема да прочитате во ниедно медицинско списание, иако во животот тој претставува потполно реална појава: состојба на безволност, жалење, замор, безживотен поглед, асексуалност и отстуство на желба за мечтаење. За жал,...

0

Жените доживуваат поголем стрес од сопругот отколку од децата

Нема сомнение дека радостите на мајчинството се неспоредливи. Но, одгледувањето и растењето на детето не поминува без стрес – од вродените грижи кои родителите ги доживуваат до финансиски и емоционален стрес. Но, едно истражување...

сопруг 0

Децата се мојата љубов, но сопругот ми е секогаш на прво место!

Кога ќе станете родител, многу луѓе велат дека вашите деца се најважните во вашиот живот. И јас целосно го сфаќам и го прифаќам тоа. Всушност, тие се доказ дека срцето сè уште може да...

0

Би сакала да ги знаев овие работи пред да се омажам, за да бидам подобра сопруга

Растејќи покрај таткото и браќата, можеби мислите дека знаете сѐ за мажите. Но, всушност има неколку важни работи кои сигурно сте ги пропуштиле, а кои ќе ви помогнат да се подготвите за брак и...