fbpx

Tagged: социјални мрежи

0

Дали децата треба да имаат профили на социјалните мрежи?

Денес, главниот фокус на децата се фотограиите, фановите и следбениците – без разлика дали тоа ви се допаѓа или не! Речиси секој од нас има профил на некоја од социјалните мрежи, но што ќе...

0

Не објавувајте фотографии од моите деца на социјалните мрежи!

Што да направите доколку вашите пријатели и семејството не ја почитуваат вашата желба за приватност? Се враќате дома од роденден со вашето дете, погледнувате во телефонот и гледате супер слатки фотографии од вас насекаде...