fbpx

Tagged: среќа

бебе 0

Знаци дека вашето бебе е среќно

Веројатно ги научивте знаците (и звуците) од новороденче кое не е среќно и задоволно. Но, знаците на среќа можат да бидат потешко препознатливи. Првиот знак на среќа – насмевката, кај новороденчето може да се...

бамбус 0

Бамбусот носи среќа во домот!

Бамбусот има важна улога во фенг шуи и ги претставува елементите на вода, дрво и земја. Ова растение е едно од најпрепознатливите и популарни фенг шуи лекови. Тоа е лесно за одгледување и може...

pari 0

Со парите, среќа не се купува – Освен ако не ги потрошите на *Оваа работа*

Повеќе пари – повеќе проблеми, нели? Колку и да сакаме да веруваме дека е точно, тоа не е секогаш случај, се тврди во најновото истражување спроведено од Универзитетот Принстон. Истражувачите објаснуваат дека парите можат...