fbpx

Tagged: стапала

високи потпетици 0

Ризиците од носење на високи потпетици

Секоја жена сака да носи потпетици не само за да изгледа повисоко, туку затоа што тие го акцентираат секој стајлинг. Но, повеќето жени всушност издржуваат многу болка за да изгледаат прекрасно. Вистината за ова...