fbpx

Tagged: стил

0

Трикови со кои вашите чевли ќе изгледаат како нови

Ако сте забележале несовршености на чевлите, не брзајте да ги поправите професионално. Можеби сè можете да коригирате поедноставно дома. Дали ова звучи премногу добро за да биде вистина? Ние ви нудиме едноставни и економични...

високи потпетици 0

Ризиците од носење на високи потпетици

Секоја жена сака да носи потпетици не само за да изгледа повисоко, туку затоа што тие го акцентираат секој стајлинг. Но, повеќето жени всушност издржуваат многу болка за да изгледаат прекрасно. Вистината за ова...

vencanica 0

Оваа венчаница дигна прашина по социјалните медуими

Иако за вкусовите не се расправа, оваа венчаница ги побрка страстите во целиот свет! Некои сметаат дека е грда, бизарна и дека жените во неа би изгледале ефтино, дека тоа не е венчаница, туку...

electric yacht 0

Dasher – првата целосно електрична луксузна јахта во светот

Оние кои бараат луксузна јахта што истовремено е и стилска и еколошка, можат да запрат со потрагата: првата електрична луксузна јахта во светот – Dasher, беше изложена на меѓународниот саем за чамци. Пловниот објект...