fbpx

Tagged: струја

topol dom 0

Спречете го студот во домовите: Ефтин трик кој ја задржува топлината, штеди струја и пари!

Вашиот дом ќе биде значајно потопол со помалку труд и потрошувачка… Ладните денови пристигнаа и веќе мораме да го догреваме тоалетот, спалната, детските соби, односно целата куќа. Сигурно ќе се согласите дека сите го...