fbpx

Tagged: таблет

tablet 0

Таблетот што личи на парче хартија е веќе во продажба

reMarkable започна со доставување на ‘’нетаблет” – уред кој всушност претставува електронско парче хартија. Компанијата ја истакнува едноставноста на хартиениот таблет, и е горда на фактот дека ниеден друг таблет нема толку малку функционалности....