fbpx

Tagged: телефон

par koj se guska 0

Врските на далечина во замкaта на интернетот

За среќа, времето на гулабите писмоносци е минато, па денес пораките пристигнуваат со брзина на светлината. Болката поради разделба е ништо во споредба со среќата при повторна средба – пишувал Чарлс Дикенс, нудејќи утеха...

telefon v race 0

Што да направите ако вашиот телефон често се прегрева?

Немојте да го користите мобилниот телефон премногу често или да го ставите во работен режим додека сте во авион До прегревање може да дојде и поради предолго играње игри или разговарање, а ни високите...

телефон 0

Шокантна причина зошто не треба да го полните телефонот преку ноќ

Голем број од нас, повеќето ноќи последното нешто што го прават пред спиење, е вклучување на телефонот на полнач. Ако и вие сте дел од оваа група, тогаш треба да знаете дека батеријата на...

телефон 0

Да му дадете на дете мобилен е исто како да сте му дале кокаин!

Да му дадете на вашето дете паметен телефон е исто како “да му дадете грам кокаин”, предупредуваат експертите за зависности. Времето поминато во допишување со пријателите на Facebook и Instagram може да биде исто...